Barnkonventionspiloterna är här!

ons 15 juni 2016 16:49

På bilden från vänster: Elida, Mina, Karolina, Ivar, Blanca, Hugo.

Nu har äntligen årets barnkonventionspiloter anlänt. Sommarens piloter kommer att arbeta med Barnkonventionen utifrån en rad olika perspektiv. De kommer även att göra studiebesök och hålla evenemang i Rädda Barnens regi, som t.ex hålla program för ungdomar och sätta upp en lekvänlig plats.

Följ piloternas äventyr på Rädda Barnens Instagramsida och bloggsida.

140 tecken från årets Barnkonventionspiloter:

Hej. Jag heter Elida Westmark och jag jobbar som Barnkonventionspilot. Jag är 15 år gammal och dansar klassisk balett. Jag har en smått korkad katt som heter Lucifer.

Hejhej, jag heter Mina och är 16 år gammal. På fritiden gillar jag att vara med kompisar, vara ute i naturen, laga mat och lyssna på musik. Jag flyttade till Åland för 5 år sen och trivs bra här!

Hej jag heter Karolina och är en av årets barnkonventionspiloter. Jag är 16 år gammal och älskar djur. På fritiden brukar jag lyssna på allt från pop till koreansk musik.

Hej! Jag heter Ivar Jansson och är 15 år gammal. Tycker om att spela basket och lyssna på musik. Det intressantaste med mig är antagligen konstiga saker mina katter gör.

Hej! Jag heter Blanca Husell och är 15 år gammal. Jag jobbar som barnkonventionspilot denna sommar. Jag har tre gigantiska kattor av rasen Maine Coon.

Jo hej! Hugo Holmberg här! Jag jobbar här på Rädda Barnen i sommar, som Barnkonventionspilot. Mina intressen är politik, innebandy och fotis! Jag älskar att grilla!

Följ oss på Facebook för att få information om de evenemang vi ordnar!