Jobba hos oss!

ons 03 juli 2019 10:30

Info- och kansliansvarig på deltid

Vi söker en info- och kansliansvarig på deltid (60 procent) till Rädda Barnen på Åland med uppdrag att självständigt och i nära dialog med verksamhetsledare och övrig personal arbeta med information och kommunikation, medlemsrelaterade frågor och övrigt kansliarbete. Du kommer både att arbeta med projekt/processer som du själv ansvarar för och projekt/processer där du är en del i ett team.

Tjänsten är varierande och innefattar bland annat arbete med vår hemsida (under uppbyggnad), medlemsutskick, medlemsregister, produktion av material samt kansliarbete och administration. Erfarenheter av Membra, Wordpress, Indesign eller andra formgivningsprogram är meriterande.

Tjänsten är lämplig för dig som är:

- Lösningsfokuserad

- Ansvarsfull

- Noggrann

- Kreativ

- Slutförare - ta tag i saker och göra de färdiga

- Social och tycker om att att arbeta med människor

Vi erbjuder arbete i en miljö där fokus är på barnrättsarbete och där du blir en viktig pusselbit för att möjliggöra arbetet för barnets bästa. Du blir en del i vårt personalgrupp med fem personer på kansliet samt vår personal vid Öppna förskolan och vår lekterapeut vid ÅHS.

Tjänsten är på deltid (60 procent av heltid där möjligheten finns att fördela timmarna antingen på tre-fem dagar i veckan). Tillträde omgående (det vill säga så snart det är möjligt för dig som söker jobbet). Anställningen är inledningsvis till den 28.2.2020, men med möjlighet till förlängning.

Lön för 60 procent är 1482,49 €/månad inklusive Ålandstillägg (motsvarar landskapsregeringens löneklass A20), eventuellt ålderstillägg tillkommer.

Rekrytering sker under semestertid, men finns frågor gällande arbetet är du varmt välkommen att ta kontakt med Lotta Angergård, vik verksamhetsledare under perioden 18-19 juli och 12-16 augusti 2019 per e-post lotta@raddabarnen.ax eller telefon 0457 361 3919.

Skicka ditt CV och ansökningsbrev till info@raddabarnen.ax så att det är oss tillhanda senast den 18 augusti 2019.